GYORSÍTOTT KÉPZÉS

V.I.P jogosítvány csomagunkban garantáljuk, hogy a vezetési karton átvételétől számított 5 hét alatt levezeted a kötelező vezetési órákat. A gyorsított gyakorlati óradíjaink 10.000 Ft-tól elérhetőek.

Kiknek ajánljuk?

 • KEVÉS AZ IDŐD - a jogsi megszerzésére rövid idő áll rendelkezésedre (pl. rövidesen külföldre költözöl, gyermeked születik, munkahelynél feltételhez kötötték, stb.)
 • KÜLFÖLD - külföldön élsz, de itthon szeretnéd elvégezni a tanfolyamot
 • MÁSIK ISKOLA - másik iskolánál nem haladsz, és hamarosan lejár a KRESZ vizsgád 2 éves határideje

Miből áll a gyorsított képzés?

 • e-learninges KRESZ tanfolyamból, amelynek elvégzése Rajtad áll (akár 2 nap alatt is elvégezhető). Erre akár azonnal jelentkezhetsz ITT, és 4 percen belül kezdheted is a képzést.
 • 29 gyakorlati órából + 1 vizsgaóra- garantáljuk, hogy a 29 kötelező vezetési órát (a 24/2005 IV. 21. GKM rendelet által előírt módon) a vezetési karton hitelesítését követő 5 héten belül levezeted. Ezzel átlagosan heti 6 óra vezetést biztosít Neked. Természetesen amennyiben szükséges, akkor a pótórákkal a gyorsított képzés időtartama arányosan hosszabbodni fog (1 hét / 6 óra).
 • Oktatótól és tanulói terhelhetőségtől függően akár minden nap tudjuk biztosítani, hogy vezethetsz! Ebben az esetben 2 hét alatt is levezethetőek a kötelező gyakorlati alapórák! Érdeklődj irodánkban!

Mit NEM biztosítunk ezzel?

 • SORON KÍVÜLI VIZSGÁT - a vizsgaidőpontokat minden esetben a KAV (Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont) jelöli ki, így erre soron kívüliséget nem tudunk biztosítani. A vizsgára kiírás feltétele az alapórák, és az előírt kilométerek teljesítése.

Mire van még szükséged?

 • ELHIVATOTTSÁG - a sikeres vizsgához 100%-ban szükséges a tanuló elhivatottsága a jogosítvány megszerzését illetően.
 • NYITOTTSÁG - az oktatód oktatással kapcsolatos utasításait, instrukcióit el kell fogadnod, magadévá kell tenned. Ha ezt nem fogadod el, akkor el se kezd a képzést.
 • RUGALMASSÁG - az előre megbeszélt órákat lehetőség szerint, és saját érdekedben ne mondd le, és tudj alkalmazkodni az oktatód munkaidejéhez is.

Másik iskolából jönnél hozzánk?

Az átjelentkezés költsége iskolánkba 20.000 Ft. Amennyiben az Easy Drive Autósiskolában szeretnéd folytatni a képzésed, akkor a jelenlegi iskolád a kérésedre ki kell, hogy adja a Képzési Igazolásod 2 példányát.

 1. A Képzési Igazolásoddal előre egyeztetett időpontban be kell fáradnod személyesen Ügyfélszolgálatunkra, ahol kolléganőnk azonnal elkezdik Neked az ügyintézést.
  Vagy jelentkezz át online az ÁTJELENTKEZÉS menüpontra kattintva és postázd számunkra az igazolásod 2 példányát.
 2. Be kell fizetned az átjelentkezés díját és elindítjuk a Vezetési kartonoddal kapcsolatos hitelesítési ügyintézést (átlagosan 1 hét ). Az alábbi számlaszámra lehet átutalással teljesíteni:
  Poloznik József ev. 11600006-00000000-94745386
 3. Ekkor már megkezdheted az időpont-egyeztetést a választott, vagy általunk javasolt oktatóddal.

Amennyiben nem vagy elégedett, bármikor válthatsz "normál" képzésre és ezt követő órákat már normál óradíjon kell csak fizetned. Áraink változhatnak időközben, de erről minden esetben előzetesen értesítünk.

További felmerülő kérdésed esetén fordulj hozzánk bizalommal, és segítünk!